Основана првата моодле училница во РМ

 
Picture of Nikolce Sulevski
Основана првата моодле училница во РМ
by Nikolce Sulevski - Wednesday, 8 April 2015, 5:37 PM
 


Во СОЕУ Јане Сандански во Битола основана е првата моодле официјална училница, во која се изведува настава по предметот германски јазик исклучиво на платформата моодле.

прочитај повеќе >>>>>>>>>